вторник, 27 октомври 2009 г.

2012 ли, глупости - 2009!


Астрономите потвърдиха това, което маите, индийските Веди, хопите са предсказали в своите календари. 2012 година Земята , Слънцето и центъра на Галактиката ще застанат на една линия. Месец декември. Това чудо се случвало веднъж на 26 000 години.
По време на това космическо изравняване на линиите се очаквало да има катаклизъм, еволюционен скок, пробив на човешкото съзнание поне на галактическо ниво, овладяване на чистата енергия или нищо от изброеното.
Астрономска му работа, гледат си само звездите и галактиките, а не обърнат поглед към собствената си планета. По точно, една дестинация от нея, наречена България.
Не е необходимо да чакаме някаква митична година.
Всички неща, които споменах като възможности се случиха на територията ни още това лято.
Катаклизъм – както искайте го приемайте, но изборите си бяха катастрофа за столетното формирование наречено БСП. Оцеляха, младите неоформени и гъвкави структури като РЗС, ГЕРБ и Атака.
Еволюционен скок – погледнете министър – председателя.
Дълбоко свързване с галактиката – финансовия министър дава сигурни индикации за това.
Овладяване на енергията – всички знаци говорят, че от енергиен център на Балканите, ще си останем само център и ще трябва да караме на космическа енергия.
Нищо от изброеното – все още имаме няколко жокера, като поход на чалгата в световната култура, износ на кучета за Виетнам , създаване на фонд разпространение, разнасящ секретни доклади на хартиен носител и международна научна мрежа по отвличанията.
Тоя път изпреварихме света с няколко обиколки.
Да видим как ще ни настигнат.



Снимка Look at the stars

3 коментара:

  1. Веднага, щом прочетох заглавието, заподозрях, че е с политически подтекст. :D Относно овладяването на енергията и мястото ни в модерния свят: тук.

    ОтговорИзтриване
  2. Хм, аз пък залагам на рентиерството - да пантентоваме салатата от домати, салатата от краставици и салатата от домати и краставици и да заживеем от авторски права! Така всеки, вкусващ от тези три вида салати, ще ни плаща налог!

    Друг сигурен източник на доходи е увеселителен парк от рода на Дисниленд, в който обаче основна атракция ще бъде изхождането в родно клекало - чужденците ще се изтрепят за подобно преживяване! А на по-мазохистично настроените ще предложим още по-екстремни емоции - разрешаване на проблем с Топлофикация или корумпиране на магистрат.

    Има и резервен вариант - продажба на бебета. А ако към надбавката за пола прибавим и бонус за тегло, като същевременно разработим технология за угояване на кърмачета, тогава можем да увеличим доходите поне наполовина. Може също така да се опитаме да пробутаме и майки за разплод... Износ на бащи обаче едва ли ще е възможен - стоката е неконкуретноспособна поради прекомерна употреба на ракия, чалга и кебапчета.

    ОтговорИзтриване
  3. Ще ни настигнат, ами! Друг път:)))
    Само румънците току се опитат да оспорят някой наш връх, нооо - ние сме си най-добрите^^

    ОтговорИзтриване