петък, 23 октомври 2009 г.

Малките удоволствия от живота


Драмата Тополово забавлява хората в България. Може би, ако се пусне клип в интернет ще е още по забавно. Коя драма ли? Ами поредната футболна драма, уважаеми читатели.
На футболната среща между Тополово и Нови пазар, група запалянковци се опитаха да изнасилят страничния съдия с работния му атрибут, разбирайте флагчето. Не, не е измислица, това е горчивата истина. Пък може и да не е толкова горчива, веднъж в живота се случва няколко расови екземпляра да ти засвидетелстват такава привързаност.
След пореден мач в столицата един човек излетя през прозореца на движещ се автобус. Ритнат от фен на голям столичен отбор. Късметлия, може би цял живот си е мечтал да скочи в движение от рейса, барабар със стъклото. Не се споменава в историята, дали си е продупчил билетчето.
Водещ на сутрешен блок, случайно намира Библията, прочита я доколкото може и открива Бог. И неговия наместник на Земята. Става чудо, момчето прописва. И сътворява хвалебствена ода за Феноменалния.
Две сексапилни дами от парламента основават БФБК. Т.е. Българска федерация по Борба в Кал. Състезанията ще се провеждат в градинката зад Народното събрание, по възможност в дъждовно време. Токчетата са забранени.
Варненска мутра, пардон бизнесмен, патентова нова риалити игра. Тя още няма име, но се състои от няколко етапа. Пиене на марков алкохол до степен раздвояване, гонене на граждани с Мерцедес и ритане на полицаи по кокалчетата. Кастингите за участие ще се проведат в Морската Градина. Там след загражденията.
Бриджит Бардо е изпратила, по своята приятелка Силви Вартан, грамота на неформалната група „Екобаби” - София. В нея се изказва специална благодарност за усилията по опазването на кучешката популация у нас. Към документа има приложение с допълнителна похвала за естественото наторяване на тротоарите в столицата.

Усмивки от старите ленти, нали?
Само дето са през сълзи, а сълзите не са от смешните.
Тука е така, претенциите в Рио.

Снимка ТОПСПОРТ

Няма коментари:

Публикуване на коментар