петък, 16 април 2010 г.

СЕМки, папийонки и бонбонки

Безумието на БойкоБорисовата завера вихрещо се по 36 тия паралел, съвсем се оля. Назначението на Пеперудения Крал за шеф на СЕМ по семейна линия, Осемте литра мляко на Мона Борисова Лиза за медицински министър и Изпращането на Мони в Мадрид на заколение, след като точно преди седмица самия той беше на едно друго заколение като зрител на „Сантияго Бернабеу”.

Цялата работа щеше да е много по -, ако не беше по по най.

Няма по – грешни от тия преди нас.

Аз съм безгрешен, но какво да правя с това наследство???

Назначавам за шеф на СЕМ най – голямото недУразОмение в държавата – сребърната грива с папийонката, самопровъзгласилия се за медиен анализатор, без да наблягам на първата част от последната дума, Гого.

За номинираната Мона за наш министър ще се въздържа, колеги сме все пак. Ама и все пак не може да си пишеш SMS – та докато си гост на една от най – големите телевизии. Това е признак на лошо възпитание или на...осем литра мляко сутрин.

Мони сега как ли се поти в Мадрид.

Ами, нека му е. Като знае толкова.

Нали го схруска Гоце. Тия от Испания ще му се видят пеперудки.

А, народа тук, все още си казва „честита баня”, возих се на рейс днес.

И за него СЕМ е семейство, ама съкратено, както казва моя приятел Иво Христов.

Семейството на Биг Брадър върви.

„Не съм от тях ка’к Сийке, не съм от тях”,

Надявам се нещо свише да ме спаси от ТЯХ.

И да опази децата ми.

3 коментара:

 1. Докторе, ако ми напишеш рецепта как да опазя децата си от ТЯХ, вечно ще съм ти благодарна!
  Понякога направо ми призлява като се замисля в какъв свят ги доведох.

  ОтговорИзтриване
 2. Мила ми Мария рецептата е следната:
  1. Децата прекарват повече време навън, независимо от времето.
  2. Имат по 1 / един / час на компютъра на денонощие.
  3. Четат книги във всяко останало време. Моите поне го обичат това упражнение. Свикнали са.
  4. Заведи ги на църква. На моите им беше сефте на Разпети Петък тая година. Шашнаха се. И след това бях принуден от тях да гледам образовартелните филми на Дискавъри да кажем..
  5. Имат по 2 два часа телевизия на ден.
  6. Играем си с тях на всякакви игри.
  D.S. Колкото толкова.

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте, Докторе! Виждам, че сте се завърнали в това мисловно пространство и се надявам, че здравословните проблеми на вашата близка са разрешени. Продължавам да смятам, че ще бъдете интересен участник в моето предаване и си отбелязвам поне три теми, по които съм любопитна да чуя мнението ви: какъв е вашият отговор на онзи въпрос, който премиерът все по-често задава на всички протестиращи в държавата: "Защо си мълчахте, когато 20 години крадоха и влачиха, а сега искате от мен?"; Защо е толкова непостоянно в решенията си правителството, например - отмяната на забраната за тютюнопушене на обществени места?; подозрително късата резервна скамейка на кадрите на ГЕРБ за участие във властта.
  Подновявам поканата си към вас за разговор в "Нещо повече" по "Хоризонт" на БНР, предаването ми е в понеделник /19 април/ от 16 до 18 часа. Надявам се и да се чуам междувременно. Пожелавам един пълноценен неделен ден със семейството. Поздрави -
  Диана Янкулова

  ОтговорИзтриване