сряда, 26 януари 2011 г.

Дюнери, СРС – та, опулени японци, ЕГН – та

Всички знаем, за какво става въпрос и за това няма да описвам и коментирам събитията едно, по едно.

Изказвам мнението си за държавата управлявана от Бойко Борисов и израстъка му Волен Сидеров и приключвам.

Моят приятел, Павел Николов, написа, че държавата ни е на автопилот.

И не е съвсем прав.

Въпросният автопилот трябва да е пиян до козирката, да е изпушил Една Гоооляма Цигара халюциногенни Гъби, между седмото и осмото питие, след което е шибнал една виагра, за да му се стече кръвта от процесорите към Мачо паметта и накрая е повърнал сушито.

Точка.

И на многоточие да стана, това е горчивата истина.

9 коментара:

  1. Можеш ли да се обосновеш по-нашироко, че на човек му става интересно, ако не е навътре в тея неща?

    ОтговорИзтриване
  2. До Gastly Пояснете, ако обичате, точно кои от ТЕЯ неща да ОБОСНОВА по - широко?

    ОтговорИзтриване
  3. Как да се обоснове ,като няма поглед по-нашироко, пляскат се всякакви неща и след това излиза ,че няма никаква истина, както новите шедьоври на галерия.Оказа се,че нито Танов е звънил на ЕГН, нито има някакви промени в служебния статут на въпросния служител от аерогарата,/спр.интервюто на Танов и новините по БНТ/ а кой на кого може да каже с кого да рита топка,но трябва да се вие с глутницата:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Глутницата вече много вие, ама кой чува?!

    ОтговорИзтриване
  5. Примерно защо смятате, че държавата е на автопилот...че и по-лошото му описание. Наистина звучите като заглавие на таблоид...

    ОтговорИзтриване
  6. До Gastly Това си е моя Блог. Мога да звуча както си искам. Като таблоид, като сериозен, като пародия, ако щете. Вие също така имате право да коментирате. Засега тук, в моето лично пространство в нет - а има демокрация. Колкото и да е малко то.

    ОтговорИзтриване
  7. Е, аз не е като да съм Ви опрял нож в гърлото и да Ви карам да ми се обяснявате. Питам. Моля. Ако щете все пак...

    ОтговорИзтриване
  8. Автопилотът, независимо на каква възраст е, има едно просто предназначение - да управлява. И не какво да е, ами самолет. Да го закара от точка А до точка Б без произшествия. А ако такива възникнат, пилота трябва да вземе нещата в свои ръце. И става лошо ако се окаже, че вместо пилот, зад щурвала седи тираджия със самочувствие. А после автопилотът виновен... Не е. Той си е един полезен уред. Виновни са тези, които са сложили тираджията на мястото на пилота.

    ОтговорИзтриване
  9. Да формулираме все пак коя точно част на държавата е на автопилот, а? Президенството? Министерският съвет? Прокуратурата? Полицият, при когото спрях, за да му кажа, че зад ъгъла цигани товарят на каруца капаците на уличните шахти, а той ми поиска документите, защото на единия ми фар е изгоряла крушката? Лекарят,който първо ми поиска 900 лева, за да ми сложи пирони на счупения крак, а година по-късно 300, за да ги махне?...
    Или може би аз будалата, който си плащам данъците за издръжката на гореизброените...

    ОтговорИзтриване