петък, 29 май 2009 г.

ЛИЧНО МНЕНИЕ

 

Не е ли много странна тая работа със сините. Малко прекалена ми се струва. И малко преиграна. Те са жертва на социалистически заговор ? Моля ви, колко е важно да бъде сериозен. Кой и какво заплашва „ Синята коалиция „ – никого. Ама никого. А, забравих да кажа – никой важен. Единтвеният човек там, който може да е заплаха за важните  е вече световно известният Иван Костов. Ама за бога бе братя / не пиша запетайки, защото ги мразя /  намерете му компромат и го разкарайте. Кому пречат тези сини? Ами, на двете димящи дула и редакторчето / Яне и ония с очилата, не му помня името, шот не е интересен, и Волен /.

Това е истината. Моето мнение обаче е , че:

  1. По този начин се провокира интерес към сините.
  2. Целта е тези индивиди: двете димящи дула и редакторчето, които си свършиха работата, да не се пречкат повече.
  3. Парламент с четири политически партии.
  4. Сините да вземат възможно най – голям брой гласове.
  5. ДПС отново да е модератор, ако е възможно.
  6. Много труден съюз между ГЕРБ и „ Синята коалиция „
  7. Чакат ни трудни времена.

 

Гласувайте: Тогава можете да протестирате.

Мнение на потър певш. 

2 коментара:

  1. Господин Д-Р КОЛЕВСКИ,

    "намерете му компромат и го разкарайте" е много добро предложение... за човек, който се е "окопал" на някаква позиция и го е страх да излезе от черупката. Ако на Вас не ви са известни факти, то не си позволявайте да плюете по хора, които макар и под заплаха да им се случват неща са си позволили лукса да напишат за малко известни събития, които явно вашето сиво вещество ще трябва да анализира дълго и да се опитва да се примири, че такива неща все пак съществуват (и в тачената от него синя коалиция - тъмносиня...). Както до Иван Костов се е наредил и верният му "доносчик" и МВР кадър (защото както казват - "няма бивше ченге... нещо както и бивш негър"). За това, че дадох факти и описани ясно проблеми, които не са удобни на службите (те си обменят информацията, а не си противодействат - поне в Европа...) >>>
    http://www.expert-bdd.com/index.php?option=com_content&task=view&id=707&itemid=38
    Това, че сте наложили параноични забрани за копиране или писане са само доказателства за това - какви измамни и изперкали хора могат да подържат Иван Костов, който е в съучастие с много от руските си състуденти и обучаваните в икономически "школи за висши икономически кадри" - както Емилиян Абаджиев. За краденето в МЕТРО мога да ви кажа само - на такова ниво няма равно - с техники от МВнР, МВР и развитите вече и утвърдени в цяла Европа специални средства - и руснаците са пропищели от това, което са ни давали, а сега явно се ползва срещу тях самите... За другите не мога да говоря, но за това, което зная - не бих искал да чета простотии от ДОКТОР-параноик.

    ОтговорИзтриване
  2. Виж кво пич.
    Явно не си разбрал какво искам да кажа, но...
    Блога ми е отскоро та и аз трудно го управлявам.
    И накрая, не ме кефиш,та за тва не ме коментирай.
    Ай със здраве.

    ОтговорИзтриване