сряда, 15 юли 2009 г.

... и световен мир.

Булевард България. Иван Бедров.RE:TV .

Новата депутатка от партия „ Атака ” , Калина Крумова моментално ми напомни за филма „ Мис таен агент”, където всички манекенки повтаряха едни и същи фрази. Е, явно парламента ни е вече конкурс за мис. Не задруго, а защото на въпроса на Иван Бедров, откога се занимава с журналистика, госпожицата отговори с заучената и много изтъркана фраза „ Откакто се помня, все пея” , демек се занимава с това. Тази госпожица вече е депутат. И ще работи както се разбра за проблемите с бедността, кризата в Персийския залив и войната в Босна.

Ама те свършиха, и не ни остава друго освен да аплодираме новия световен мир. Или парламент. Или ред. Или каквото там.

2 коментара:

  1. Калинка потвърждава приказката за "който се смее последен...", но смятам, че се представи доста добре на интервюто в сравнение с това, което можеше да се очаква. Реагира адекватно на неудобните въпроси, пък не чух да казва нещо за Персийския залив и бедността по света. Макар, че това с което се занимава, трудно може да се определи като журналистика, стоенето пред камера явно дава някакъв опит, полезен в такива ситуации.

    ОтговорИзтриване
  2. Лицето на Атака? Не ми се връзва, ама никак, никак. И кои са родителите й също. Да, не споря, че е обучена да говори, ама какво?

    ОтговорИзтриване